Închiriez vila
Repostat automat
Specificații
Descriere
Prețul este pentru 1 noapte de cazare pentru 6-8 persoane. Se închiriază pentru minim 2 nopți de cazare.
Vila are hol întrare plus 3 camere din care două au câte doua paturi și una este dotata cu un pat, în total 5 paturi plus un pat de rezerva în hol și o baie. Locația este dotata cu filtru de cafea, aer fryer, vesela și tacâmuri.Curtea dispune de parcare amenajata pentru 5-6 mașini.
Este disponibila conectarea la internet, whatsapp în locație, în rețeaua Telekom.
Pot pune la dispoziție boxa karaoke și iluminat festiv.
Vila a fost renovata în 2024.
Este situata pe un drum sătesc recent modernizat și la un kilometru este drumul asfaltat ce face legătura cu Vatra Dornei.
Este situata la 200 de metri de
Scoala si Caminul Cultural si are in fata portii statie de micobuz cu program zilnic de transport.
Pe moment este un strat de zăpadă de aproximativ 30 de cm.
Atractii turistice din zona sunt:
Crescatoria de cerbi de Dramoxa. Atracția locului sunt, bineînțeles, cerbii și căprioarele. Să vezi aceste animale maiestuoase în mediul lor natural, dar în același timp, să te poți bucura de blândețea din ochii lor și să le poți mângâia, e curată magie.
Manastirea Catrinari este un complex monahal cu Hramul Adormirea Maicii Domnului, ridicat într-o zonă care administrativ aparține de Comuna Panaci, pe teritoriul satului Catrinari.
Parcul National Calimani: Dragonii de la Pietrele Rosii, Nefertiti si Cei 12 Apostoli din jurul Vf. Tihu, Cascada Tihu Gusterul, Camila si alte stanci semete din jurul Vf. Lucaciu, Portile Harlei, Godzila, Bufnita de pe Piciorul Harlei, ciupercile de piatra si varfurile crenelate de pe Vf. Tamau, Cariera de Sulf.
Rezervația natural Tinovul Mare (36 ha), situat între comunele Saru Dornei si Panaci, în apropierea șoselei principale, se afla în custodia Administrației Parcului Național Calimani si reprezinta o mlaștină oligotrofa , cu un specific natural similar Tinovului Mare din Poaiana Stampei.
17 izvoare magice, izvoare cu apă vie. Acestea sunt așezate de-a lungul unui traseu turistic de aproape 60 de kilometri, traseu care acoperă mai multe localități. Harta centrală afișată la intrarea în comună ilustrează în detaliu unde sunt localizate toate izvoarele, numele acestora și compoziția chimică a apei. Mai mult decât atât, lângă fiecare izvor se găsește un panou care-l așază pe traseu și care ajută turiștii să vizualizeze Tărâmul Izvoarelor în totalitatea sa.
Obiceiurile de Crăciun din Bucovina includ organizarea vetrelor folclorice și a caselor, repetiția sfintelor colinde, pregătirea portului popular, ritualul sacrificării porcului, organizarea mesei de Crăciun, primirea colindătorilor și mersul cu steaua. Desigur, tradițiile nu se opresc aici, ele continuând până după trecerea în noul an calendaristic: uratul cu plugușorul, jocul căiuților, al ursului și al caprei, dar și faimoasele scenete ce includ alaiul de nuntă, frumoșii și urâții.
Zerosaptesaseopt optoptopt doipatrusase
Cazare24_1731662628
Anunțuri recomandate
Pentru a contacta acest utilizator, intră în contul tău Cazare24.ro sau creează-ți rapid un cont nou!