Termeni si Conditii

Ultima actualizare: noiembrie 2019

I. Definitii

SITE = pagina de internet www.cazare24.ro si orice alte aplicatii asociate cu aceasta;
UNITATE DE CAZARE = entitate care isi ofera serviciile prin intermediul site-ului;
HOTELIER = administratorul unitatii/lor de cazare;
VIZITATOR = orice persoana sau entitate care acceseaza sau utilizeaza site-ul;
CAZARE24 = SC Croco Digital Media SRL cu sediul în Sibiu, str.Primăverii nr.15 in calitate de administratoru al SITE-ului

II. Acceptarea termenilor

Folosirea SITE-ului presupune acceptarea neconditionata si in totalitate a acestor Termeni si Conditii. Prin folosirea SITE-ului se intelege atat vizitarea si accesarea SITE-ului cat si inregistrarea unui cont de HOTELIER pe SITE sau folosirea altor servicii oferite pe SITE. CAZARE24 isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceasta pagina in orice moment.

III. Termeni

Toate informatiile de pe paginile UNITATILOR DE CAZARE sunt furnizate exclusiv de catre HOTELIERI, astfel incat CAZARE24 nu poate garanta veridicitatea informatiilor afisate pe paginile UNITATILOR DE CAZARE, si nu poate fi facut responsabil in niciun fel pentru continutul afisat pe paginile UNITATILOR DE CAZARE.

CAZARE24 nu tolereaza si nu este de acord cu afisarea pe SITE a informatiilor neconforme cu relaitatea, astfel incat va lua masuri de corectare a acestor informatii de fiecare data cand un vizitator va sesiza o asemenea situatie.

HOTELIERUL declara ca are toate drepturile legale de a afisa si promova UNITATEA DE CAZARE pe SITE si este de acord cu faptul ca este singurul raspunzator pentru informatiile afisate pe SITE, de eventualele incalcari ale drepturilor unor terte parti, de publicitate falsa, concurenta neloiala sau incalcarea oricaror legi.

HOTELIERUL se obliga sa afiseze pe SITE doar date reale si continut care nu contine violenta, limbaj licentios sau alt continut ofensator pe baza rasei, etniei, religiei, sexului, orientarii sexuale sau politice sau orice alt tip de continut ofensator. In caz contrar CAZARE24 poate corecta informatiile afisate pe SITE si poate dispune interdictii si limitari ale contului de administrare a HOTELIERULUI si paginii UNITATII DE CAZARE si poate suspenda serviciile oferite HOTELIERULUI si delista UNITATEA DE CAZARE de pe SITE fara despagubiri de niciun fel catre HOTELIER.

CAZARE24 se straduieste sa furnizeze cele mai bune servicii, dar nu poate garanta ca SITE-ul va fi disponibil neintrerupt si fara erori. In niciun caz CAZARE24 nu poate fi facut raspunzator pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau de consecintele ce rezulta din lipsa de acuratete a continutului, erori, pierderi sau stricaciuni de orice fel aparute in urma folosirii oricarui continut postat, transmis prin email sau facut disponibil oricum altfel prin SITE.

IV. Rating, recenzii si comentarii

Ratingul, recenziile si comentariile afisate pe SITE reprezinta opiniile personale ale VIZITATORILOR (si raspunsurile HOTELIERILOR) iar CAZARE24 nu poate fi facut responsabil pentru continutul acestora.

Ratingul, recenziile si comentariile incarcate pe SITE trebuie sa contina doar date reale fara continut violent, limbaj licentios sau alt continut ofensator pe baza rasei, etniei, religiei, sexului, orientarii sexuale sau politice sau orice alt tip de continut ofensator si sa se limiteze la experienta VIZITATORULUI cu HOTELIERUL si UNITATEA DE CAZARE. In caz contrar CAZARE24 poate corecta informatiile afisate pe SITE si poate sterge de pe SITE ratingul, recenziile sau comentariile.

Persoana care inscrie pe SITE o recenzie, rating sau comentariu atat pozitiv cat si negativ, la cerere, trebuie sa poata face dovada sederii sale in UNITATE DE CAZARE in cauza prin chitanta, factura, bon sau alte mijloace. In cazul in care aceasta persoana nu poate face dovada sederii sale in UNITAEA DE CAZARE, sau dovezile sale ridica suspiciuni, recenzia, ratingul sau comentariul pot fi sterse de pe SITE.

V. Dreptul de autor

Intregul continut al SITE-ului este protejat conform Legii Drepturilor de Autor si legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuala. Informatiile publicate pe SITE nu pot fi publicate, transmise sau copiate prin orice metoda fara acordul scris al CAZARE24.